Despre Noi

SC ROMAQUA SRL Arad

Este o societate comerciala cu capital privat italian roman, fiind infiintata in anul 1999, avand ca obiect de activitate comercializarea en gros a produselor de calitate ale firmei partenere - AQUA INDUSTRIAL GROUP ITALIA .

AQUA  INDUSTRIAL GROUP

rom aqua

Puternic grup italian, lider în filtrarea si tratarea apei locatiilor rezidentiale compus din 9 fabrici, cu o suprafata totala de  32000 metri patrati hale de productie  si depozite, avand 12 filiale ce acopera 112 tari cu un total de 280 angajati.

Producator italian de filtre pentru apa, sisteme de dedurizare si dozare,  piscine si produse pentru piscine, iarba sintetica, pompe dozatoare pentru industrie, statii de igiena si pompe pentru industria detergentilor.

De-a lungul anilor firma AQUA a facut din cercetare un scop important. Gasirea celei mai  bune solutii privind aspectele filtrarii poate fi facuta doar prin investitii serioase in tehnologie si cercetare. Astazi, firma italiana AQUA este capabila , prin reprezentanta sa din Romania,  firma ROM AQUA , sa satisfaca necesitatile pietii, calitativ si cantitativ.

Toate produsele sunt fabricate in stricta concordanta cu cu reglementarile europene de sanatate, siguranta si calitate.

In Romania, produsele AQUA au avizul MINISTERULUI SANATATII .